zaterdag 28 augustus 2010

Klaar (bijna dan)

Het dekentje is klaar....op een paar draadjes afhechten na. Ik loop nog te twijfelen of ik er een randje omheen zal haken van vasten in bv. 3 verschillende kleurtjes.

Dit zijn de restanten, van de blauw/groene althans. Want.....

voor die allerlaatste 5 "bergjes" moest ik een nieuwe bol kopen van rood, pink en oranje. En laten dat nou net niet de kleurtjes zijn waarmee ik het vastenrandje wil haken. Dus ik twijfel. Als ik 3 bollen moet kopen (blauw/groen) heb ik weer genoeg voor nog een dekentje in deze kleuren. Maar ik weet (diep van binnen) dat ze dan in de "ooit"-stash zullen komen.
Dus vandaag die allerlaatste draadjes afhechten. En me proberen te beheersen niet aan die nieuwe te beginnen. Ik wil nu toch eerst de sokken voor de "vis-buurman" afmaken. Bovendien heb ik het druk genoeg vandaag. Morgen eten we met zijn 11-en. Ik heb een italiaanse ijstaart gemaakt, die staat nu in de vriezer. Verder staat er nog op mijn to-do-lijstje een hele grote pan bolognesesaus, een dudok-appeltaart bakken, mijn keukenvloer dweilen, kippensoep koken voor vanavond en een plaat JanHagel bakken. Dat dweilen moet dan als laatste natuurlijk.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

  1. Leuk dekentje, ik ben momenteel ook bezig met me eerste deken. Heb jij aan de zijkanten ook zoveel losse draadjes hangen? Ik moet nog een manier zien te vinden hoe ik ze weg ga werken.

    Liefs Kaatje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, Caet, die draadjes...Ik deed elke ochtend ongeveer 10 draden afhechten voor ik verder ging met haken. Op die manier werd het niet zo'n onoverzichtelijke bos draden. Maar het blijft het minst leuke karweitje.

    BeantwoordenVerwijderen