woensdag 15 september 2010

Sokken en dekens

Mijn creme sokken zijn klaar. Ze liggen bovenop een greep uit mijn sokkenla. Sommige paren heb ik al zoveel gedragen dat ze zijn gestopt en opnieuw versleten, van 1 paar heb ik eens nieuwe voeten aangebreid. Gelukkig (of niet) heb ik een aardig voorraadje wolletjes gekocht en kan ik straks in de mand duiken voor een nieuwe bol. Ik probeer iedere keer een stop in te voeren, maar zwicht toch steeds weer. Ik wil naast een leuk paar weer een paar voor mijn pa op de naalden zetten. (Pa hoeft geen kabeltjes of kleurtjes.) Hij woont in de Fillippijnen maar draagt ondanks de hitte daar stug zijn gebreide sokken. Dat heeft hij altijd zo gedaan.
En, oh wat heerlijk, vanmorgen scheen het zonnetje weer. Mooi zacht licht, ideaal om even een plaatje te schieten van mijn deken in wording.
En ook dit vierkant vergaat het net als het spelletje vroeger op het schoolplein: "de boom die wordt hoe langer hoe dikker".
Fijne dag vandaag, gebruik hem goed.
Posted by Picasa

4 opmerkingen:

  1. Je deken wordt prachtig. Je hebt mooie kleuren gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gebreide sokken op de Philippijnen? Dat is erg. Dan ga je ze toch zeker zelf even brengen hè? Ik vind de kleuren die je gebruikt, prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love the colours in your blanket! Gorgeous. x

    BeantwoordenVerwijderen