maandag 13 september 2010

Dit is beter

Ja, dit is beter. Ik ga gewoon met voorspelbaar kleurverloop een grote granny square maken. Ik werk er met plezier aan dus dat is een goed teken. Ik heb zelfs staan haken in de keuken terwijl ik aan het koken was! Even wachten tot de rijst kookt...even wachten tot ik het gas laag kan zetten en al die andere kleine wachtmomentjes benut. En dat zet zoden aan de dijk. Ben nl. pas zaterdagmiddag begonnen. Zondag niet veel aan gedaan, alleen in de avond toen ik weer aan het wachten was. Onze dochter was naar London geweest (best eng je jongste zo alleen laten gaan) ivm een concert van Muse in het Wembley. Ze zou om 20.30 weer landen op Schiphol, dat werd 21.30 en uiteindelijk 22.00 uur. Gelukkig was mijn man nog niet weggegaan (hij zou haar oppikken) toen ze belde over die vertraging. Zo duurde de avond ongepland langer. Ik ga namelijk altijd vroeg naar bed. Tenminste, ik vind het een redelijke tijd maar voor anderen is dat dus vroeg.

En zo kon ik vanmorgen rond koffietijd weer buiten zitten en nog een rondje haken, en nog een en nog een.....hoe verslavend.
Op een gegeven moment echt weggelegd: ik ben ook bezig met het schilderen in huis: deuren enzovoorts. Een klusje dat werkelijk al jaren wacht. Vanmiddag weer wat schuurwerk gedaan. Ik kan niet alles achter elkaar gezien mijn lijf en leden die niet meewerken. Eerder tegen. Ach zei mijn moeder vroeger al: kind, iedere dag een draadje is een hemdsmouw in een jaar.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kleuren! Haken is verslavend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kleurtjes!

  Binnenkort wil ik hier ook eens gaan beginnen met de achterbouw op te knappen, nog even kijken hoe ik het aan ga pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wordt heel mooi met die kleuren.
  Wat wordt je er toch blij van he.

  BeantwoordenVerwijderen