zondag 20 februari 2011

Voorzichtig zonnetje

Wat is het nog kaal allemaal... maar er wordt aan gewerkt. Af en toe dus al een voorzichtig zonnetje. Ik zie al mijn bloempotten al weer gevuld met roze geraniums. Elke zomer kies ikeen kleur voor de zomerbloeiers, afgelopen zomer was dat lila/blauw. (Ik hoop dat de schilders klaar zijn voor het echte zomerzonnetje er is. De blauwe steunbalk wordt dan wit.) Dan hangen alle bloempotten weer aan de ballustrade, mijn kussens op de bank en in de stoelen.

Afgelopen week kon het dus weer efkes: in het zonnetje haken. De vierkantjes rollen gestaag van de naald. Ons hondje genoot ook weer van de warmte op zijn bast.

Volgend weekeinde de beurs in Zwolle, ik wil wel maar weet nog niet hoe.
Nog een weekje om over na te denken dus.
Posted by Picasa

3 opmerkingen:

 1. Tjits, wat een heerlijk plekje om te zitten. Eens de bloembakken gevuld zijn is het een heel ander zicht. Laat de zon en warmte maar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je leuke ideeen op je blog staan.
  Ben net volger van je geworden. Altijd leuk om inspiratie op te doen. Kom ook maar een keertje bij mijn blog kijken als je zin hebt.
  Groetjes. Marry van Friebele Freubel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Tjits! Ben lekker gezellig aan het blog-hopppen om naar blogs over haken te kijken. Wat heb je veel moois gemaakt. Je granny stripe is geweldig! Ik hoop ook een te maken maar eerst wat anderen projecten af maken. Ik ben sinds afgelopen zomer gaan haken met hulp van YouTube videos om te leren. Nu kan ik niet stoppen...hihi. Heb twee blogs: AllMyScatteringMoments over handwerken en TheCranberryChronicle over mijn huis en tuin.

  Wat heb je een prachtig plekje om te zitten in de zon. Vandaag is er veel zon. We hebben zelfs buiten in onze boshuije in de tuin geluncht. Lekker!

  Groetjes ~
  Heidi

  BeantwoordenVerwijderen