donderdag 3 februari 2011

Een geheel

Alle vierkantjes zijn nu 1 geheel geworden. Ik ben met het allerlaatste rondje vasten bezig. Ik heb vast een foto gemaakt omdat het nu nog zonnig is en dus licht, dat is zoveel leuker fotograferen. In de rand heb ik de blokken met 3 kleuren gedaan en in het centrum die met een witte rand. Het is 70 x 85 cm. geworden en ik vind het een vrolijk dekentje geworden. Ik zag bij de Hema vandaag een lakentje dat er zo schattig bij zo passen, witte ondergrond en in de hard roze tint allemaal bloemetjes.
Vanavond het laatste randje afmaken en de nog resterende draadjes afhechten. En dan gaan broeden op een nieuw project. Ik heb nog die kleurtjes glanskatoen liggen, maar ik ben daar (nog) niet helemaal over uit of ik dat ook inderdaad op ga pakken als volgend haakwerk.
Omdat ons flat geschilderd wordt moesten we onze pergola verplaatsen. Daardoor is er een leuk zithoekje gekomen wat nu nog helemaal kil, kaal en grijs is maar waar het straks goed toeven is. (Ons lange balkon heeft een breder middenstuk waar de eettafel staat en op dat stuk stond de pergola. Nu is het gevaarte verplaatst naar het stuk voor onze huiskamer, daar waar ik zomers altijd in mijn rieten stoeltje zit.) Mijn plan is om komende zomer de bloemen/planten in roze aan te schaffen en wat zou het leuk zijn van die prachtige kleurige kussens op de bank te hebben. Lekker snuffelen dus op het net en ideetjes opdoen.
Posted by Picasa

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het een geweldig vrolijk dekentje geworden. Ik zie je van de zomer al zitten haken op je balkon in je rieten stoel. En wanneer het tegen de avond wat frisser gaat worden leg je gewoon je dekentje over de benen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een hele mooie deken geworden, leuk die frisse kleurtjes.
    gr. Meijra

    BeantwoordenVerwijderen